Therapieland voor professionals

Onze e-Health

Therapieland is de meest innovatieve e-Health aanbieder voor huisartsenzorg & POH, GGZ-praktijken, GGZ-instellingen en ziekenhuizen. Wij vinden dat e-Health inspirerend, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk moet zijn. Wij onderscheiden ons dan ook door onze e-Health te ontwikkelen vanuit de behoeften van de cliënt. Zo werken wij in onze online programma’s met inspirerende video’s en animaties, creatieve opdrachten en Virtual Reality in plaats van lange lappen tekst. Ook kan de cliënt zijn sociale omgeving in Therapieland betrekken: partner, familielid of vriend krijgt handvatten hoe om te gaan met de klachten van de cliënt. Onze programma’s ontwikkelen wij in samenwerking met zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen. Ben je benieuwd wat e-Health voor jou kan betekenen en hoe je blended care kunt toepassen? Samen met jou zoeken wij naar de beste manier om e-Health effectief in te zetten.

Gemiddeld beoordeeld met een 8,7
  • Inspirerende en gebruiksvriendelijke blended care
  • Ontwikkeld vanuit de behoeften van de cliënt
  • Activeren van de sociale omgeving
  • Ontwikkeld in samenwerking met zorgprofessionals
DIRECT AAN DE SLAG
BENIEUWD NAAR DE VOORDELEN?
BEKIJK DE VIDEO IN 2 MINUTEN
Huisarts & POH Lever optimale zorg aan je patiënten GGZ-praktijken Creëer meer diepgang met je cliënten GGZ-instellingen Verhoog de kwaliteit en effectiviteit van behandeltrajecten Ziekenhuizen Bied patiënten mentale zorg op maat

Experts over Therapieland

Irma van Steijn GZ-psycholoog
programma ‘’

Een heel sterk punt van Therapieland is het kunnen inschakelen van je omgeving in de behandeling. Zo krijgt de cliënt niet het gevoel er alleen voor te staan. Therapieland is een goede gids, juist op momenten dat je het zelf allemaal even niet zo goed meer weet.

Bernard Maarsingh Klinisch psycholoog
programma ‘’

Therapieland is een platform dat ik tijdens de behandeling van een cliënt gebruik. Zo kan ik de behandelinterventies krachtiger inzetten waarbij de omgeving van de cliënt ook wordt betrokken. De cliënt is elke dag kort bezig met de online behandeling, dat versterkt mijn eigen behandeling. 

Therese Jousma POH-GGZ
programma ‘’

Als POH-GGZ zijn de e-Health programma's een ondersteuning van mijn behandeling en breed inzetbaar, het is simpel in gebruik en de informatie is goed. Mijn patiënten hebben thuis de mogelijkheid aan hun problemen te werken en ze weten dat ik goed bereikbaar ben, een positief effect!

Interessante artikelen

proberen

Direct aan de slag of eerst proberen?

Ben je benieuwd wat Therapieland voor jou kan betekenen? Heb je nog vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie of sluit een gratis proefabonnement af waarmee je een maand lang gebruik kunt maken van al onze diensten. Wij helpen je graag met het implementeren van Therapieland in jouw praktijk!

start proefaccount 020-7712848