Actie

 

Onze e-Health

Therapieland is een van de grootste e-Healthaanbieders in Nederland. Momenteel hebben meer dan vier miljoen mensen toegang tot onze online omgeving. Wij ontwikkelen online programma's die jou en je cliënt ondersteunen bij de behandeling, zodat je beter met je cliënt in gesprek kunt gaan. In Therapieland krijgt de cliënt onder andere psycho-educatie en opdrachten aangeboden, kunnen er veilig berichten worden gewisseld en kan de sociale omgeving van de cliënt worden ingezet en geactiveerd. De cliënt kan op een zelfgekozen tijd, plaats en in zijn eigen tempo werken aan zijn klachten. Als behandelaar kun jij je cliënt op simpele wijze monitoren


Waarom Therapieland?

 

Wat Therapieland uniek maakt, is dat wij onze e-Health ontwikkelen vanuit de behoeften van de cliënt. Zo heeft ons platform een social media-achtige look-and-feel en werken we veel met video's en animaties. Het resultaat? Hoge therapietrouw! Dit zien we ook terug in de tevredenheid van cliënten: zij geven Therapieland gemiddeld een 8,0. 

Voor jou als behandelaar levert de inzet van Therapieland een hogere effectiviteit en efficiëntie op: 51% van de behandelaren geeft aan dat Therapieland de kwaliteit vergroot en 38% geeft aan minder tijd kwijt te zijn door Therapieland. Cliënten zijn beter voorbereid op gesprekken, hun zelfredzaamheid wordt vergroot en zij worden medeverantwoordelijk voor 'hun' behandeltraject. Zorgaanbieders beoordelen Therapieland gemiddeld met een 8,1. 

 

Functionaliteiten

  • €31,50 per behandelaar per maand (excl. btw)
  • Onbeperkt aantal cliënten
  • 1e maand gratis & vrijblijvend
  • Inclusief trainingen & support

 

Wil je meer informatie? Kijk hier of neem contact met ons op. Wil je Therapieland uitproberen? Start dan jouw proefaccount! 

start proefaccount